خانه / سبک زندگی / دستور تهیه انواع دسر نوروز ۹۶ / دسرهای مخصوص نوروز ۹۶
دستور تهیه انواع دسر نوروز 96 / دسرهای مخصوص نوروز 96

دستور تهیه انواع دسر نوروز ۹۶ / دسرهای مخصوص نوروز ۹۶

دستور تهیه انواع دسر نوروز ۹۶ / دسرهای مخصوص نوروز ۹۶

در ایام نوروز که دید و بازدیدها زیاد می شود، دغدغه اغلب خانمها این است که با بهترین پذیرایی میهمانی های شان را به انجام برسانند. در این مطلب از پورتال وهاران برای شما همراهان همیشگی دسرهای بهاره مخصوص نوروز ۹۶ را گردآوری کرده ایم تا بتوانید با دسرهای ویزه نوروز ۹۶ بهترین پذیرایی را از میهمانی های تان داشته باشید.

طرز تهیه انواع دسر مخصوص عید نوروز ۹۶

طرز تهیه دسر بادام و پسته شیرینی مخصوص عید نوروز

مواد لازم برای دسر بادام و پسته :

کره ۷۵ گرم
پودر بادام ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
خامه ساده ( کم چرب ) ۱۵۰ میلی لیتر
مغز بادام خرد شده ۸ عدد
مغز پسته خرد شده ۱۰ عدد

دستور تهیه انواع دسر نوروز 96 / دسرهای مخصوص نوروز 96

طرز تهیه دسر بادام و پسته :

کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد، به آرامی روی حرارت آب نمایید.

پودر بادام، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید. حرارت را کم نموده، مخلوط را ۱۲ دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید.

حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد.
مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید.

با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید.
یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید.

پودینگ خامه ای شکلاتی

مواد لازم برای چهار نفر:

چیپس های شکلاتی نصف پیمانه
شیر کم چرب یک پیمانه
پنیر خامه ای ۱۰۰گرم
پودر قند یک سوم پیمانه
پودر دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
وانیل کمی
ویفر شکلاتی ۴عدد

دستور تهیه انواع دسر نوروز 96 / دسرهای مخصوص نوروز 96

طرز تهیه :

چیپس شکلات را در شیر ذوب کنید و سپس هم بزنید تا نرم و یک دست شود.
پنیر خامه ای، پودر قند، دارچین و وانیل را در مخلوط کن هم بزنید تا نرم و یک دست شود. مخلوط شکلات را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

مواد را در ۴ ظرف یک نفره بریزید و با ویفر یا کمی شکلات تزیین و سرو کنید.

ارزش کالری هر یک پرس : ۲۵۱
چربی : ۱۰گرم
پروتئین : ۱۰گرم
کربوهیدرات : ۳۰گرم
فیبر : یک گرم
کلسترول : ۲۰گرم

طرز تهیه دسر کرم نسکافه پنیری

مواد لازم برای دسر کرم نسکافه پنیری :

شیر ۲ لیوان
شکر ۳/۴ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
نسکافه ۲تا۳ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۱ بسته
خامه صبحانه ۱ بسته

دستور تهیه انواع دسر نوروز 96 / دسرهای مخصوص نوروز 96

طرز تهیه دسر کرم نسکافه پنیری :

اول پودر ژلاتین را روی ۱/۲ آب سرد دستور پاشیده روی بخار آب قرار می دهیم تا حل شود.

شکر و شیر را روی حرارت گذاشته گرم که شد نسکافه را اضافه می کنیم و هم می زنیم چند جوش که زد ژلاتین را اضافه می کنیم و از روی حرارت برداشته کمی که از گرما افتاد خامه و پنیر خامه ای را با هم زن دستی کمی هم زده و به مخلوط شیر اضافه کرده هم می زنیم بعد کرم را از صافی رد کرده در قالب می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا سفت شود.

همچنین بخوانید:  تشخیص افراد دروغگو با «قانون سه»

برای اینکه کرم شما سفت تر بشه، میزان آبی که ژلاتین رو حل می کنید باید کمتر باشد.

من از میزان کمتری پنیر خامه ای و خامه استفاده کردم.

طرز تهیه دسر خامه شاتوتی

می توانید دسر خامه شاتوتی را سه لایه درست کنید

مواد لازم برای دسر خامه شاتوتی :

آرد ذرت ۲ قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ۱ و ۱/۲ قاشق سوپخوری
آب ۱/۲ پیمانه
شکر ۴ قاشق سوپخوری
خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای سس دسر خامه شاتوتی :

شاتوت ۱ پیمانه
شیر ۳ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپخوری
شکر ۳ قاشق سوپخوری
شاتوت برای تزئین چند عدد

دستور تهیه انواع دسر نوروز 96 / دسرهای مخصوص نوروز 96

طرز تهیه دسر خامه شاتوتی :

در قابلمه ای مناسب شکر، آرد و نشاسته ذرت را بریزید و مخلوط کنید. به آنها شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

حالا این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار دهید، دائم هم بزنید تا غلیظ شوند. سپس آن را از روی حرارت برداشته، وانیل و خامه را هم به آن افزوده، هم بزنید.

ژلاتین را با آب مخلوط کرده وروی بخار آب کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود (روش بن‌ماری). ژلاتین را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. حالا آنها را در ظرفی ریخته، در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

در این فاصله سس شاتوت را آماده کنید. برای تهیه سس، شاتوت را در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید. شکر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. آنها را هم بزنید تا کمی غلیظ شوند.

مقداری از دسر بسته شده را در گیلاس‌های پایه دار یا ظرف دلخواه بریزید. روی آن مقداری سس شاتوت بریزید. چند عدد شاتوت روی آن بچینید و دوباره مقداری از مواد دسر روی آن ریخته و با سس و میوه شاتوت تزئین کنید. مدتی دسر را در یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.

نکاتی برای تهیه دسر خامه شاتوتی :
اگر می خواهید برای خود و مهمانانتان سنگ تمام بگذارید، یک لایه اول این دسر را ژله شاه توت یا بلوبری درست کنید بعد دسر را روی آن بریزید. به این صورت دسر شما سه رنگ می شود.

دستور شکلات با نگین توت فرنگی

مواد لازم:

۲۰۰گرم شکلات تخته ای سفید
۱۵۰گرم خامه شیرین شده
۱۵۰گرم پنیر خامه ای
توت فرنگی به میزان لازم
۲ ق چ پودر نارگیل

دستور تهیه انواع دسر نوروز 96 / دسرهای مخصوص نوروز 96

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا شکلات تخته ای را روی حرارت غیر مستقیم روش بن ماری ذوب کنید تا کاملا روان شود. سپس مواد را داخل قیف بریزید و روی صفحه سیلیکون یا صفحه ماکارون با قیف یا ماسوره ساده یک دایره تزریق کنید. شکلات را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود .

همچنین بخوانید:  پخش سریال خونه بی بی گندم از شبکه دو نوروز 96 + بازیگران و داستان

۲٫ خامه شیرین شده یا قنادی را از فریزر خارج کنید، ۳ ساعت در یخچال بگذاریدو با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد و سفت شود. در نهایت پنیر خامه ای و پودر نارگیل را نیز به آن اضافه کرده، مواد را مخلوط کنید.

حالا مخلوط خامه را در قیف یا ماسوره شکوفه بریزید و یک شکوفه روی آن سکه های شکلاتی بزنید و کنار آن یک توت فرنگی قرار دهید.

یه جور دیگه

به جای شکلات تخته ای سفید می توانید از شکلات های شیری یا تلخ استفاده کنید.

مخملی های ژله ای

مواد لازم:

۱ پیمانه شیر
۱۰۰گرم توت فرنگی
۱۵۰گرم خامه صبحانه
۱۰۰گرم شکلات
تخته ای سفید
۲/۱پیمانه شکر
۴ق چ پودر ژلاتین
۶ق س ژلاتین
آب جهت حل کردن
رنگ آبی پودری برای تزیین

دستور تهیه انواع دسر نوروز 96 / دسرهای مخصوص نوروز 96

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا پودر ژلاتین را با ۶قاشق سوپخوری آب به روش بن ماری حل کنید.در این فاصله توت فرنگی ها را در مخلوط کن بریزید تا خوب له شوند.

۲٫ یک ظرف فلزی آماده کنید و شیر ،خامه،شکلات تخته ای سفید و شکر را در آن بریزید و مواد را باهم مخلوط کنید، روی حرارت بگذارید مرتب هم بزنید تا شکر حل شده و شکلات ذوب شود.

۳٫ پودر ژلاتین حل شده را به این مواد اضافه کنید و هم بزنیدمواد را از روی حرارت بردارید . توت فرنگی میکس شده را به این مواد اضافه کنید. در صورت تمایل برای خوش رنگ تر شدن این دسر می توانید رنگ صورتی خوراکی را هم اضافه کنید.

۴٫ وقتی مواد کمی از داغی افتاد این مایه را داخل قالب سیلیکونی بریزید و در فریزر بمدت ۳ الی ۴ ساعت بگذارید و بعد از این مدت در یخچال قرار دهید. این کار باعث می شود تا دسر شما به راحتی از قالب سیلیکونی جداشود.

بعد از اینکه دسرها را از قالب بیرون آوردید روی دسر را با اسپری مخملی و پودر آبی تزیین کنید.

از کجا بخریم؟

اسپری مخملی و رنگ های پودری خوراکی را می توانید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید.

موس شکلاتی و توت فرنگی

مواد لازم:

۲ عدد زرده تخم‌مرغ
۶۰ گرم شکر
۲ق چ پودر کاکائو
۱ ق چ نسکافه
۱/۴ پیمانه آب سرد
۱ ق س پودر ژلاتین
۱۵۰ گرم خامه فرم گرفته
۵۰ گرم پوره توت‌فرنگی

دستور تهیه انواع دسر نوروز 96 / دسرهای مخصوص نوروز 96

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا نسکافه و آب را با هم مخلوط کنید و به آن پودر ژلاتین بپاشید تا اسفنجی شود. سپس به صورت بن‌ماری ( غیرمستقیم ) آن را حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

۲٫ زرده‌های تخم‌مرغ، شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و روی بخار آب هم بزنید تا زمانی که مواد خوب مخلوط شود.

همچنین بخوانید:  کارت پستال تبریک نوروز 96 / عکس نوشته تبریک نوروز 96

۳٫ حال ژلاتین سرد شده را کم کم به مواد زرده‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا بافت یکدستی به دست آید. خامه فرم گرفته را هم با لیسک به خورد مواد بدهید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود.در انتها پوره توت فرنگی را به مواد اضافه کنید.

۴٫ مواد دسر را کمی کنار بگذارید تا سنگین شود. بعد ظرف‌های مورد نظر خود را با مواد پر کنید و به مدت ۳ تا ۴ساعت آنها را در یخچال بگذارید.

فوت و فن

برای تزیین این موس روی آن با خامه فرم گرفته ماسوره بزنیدو سپس با پودر کاکائو تزیین نهایی کنید.

اسموتی بهاری

مواد لازم:

۱ پیمانه توت‌فرنگی
۳ عدد ریواس خردشده
۲ عدد پرتقال خونی
۲ عدد هویج
۱/۲ پیمانه شیر
۱ عدد موز
۲ ق س عسل
۲ ق س دانه کنجد

دستور تهیه انواع دسر نوروز 96 / دسرهای مخصوص نوروز 96

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا میوه‌ها را آماده کنید. به این صورت که توت‌فرنگی‌ها را بشویید و آنها را از وسط به دو نیم کنید. پرتقال‌ها را بعد از شست‌وشو با یک چاقوی تیز پوست بگیرید؛ طوری که پوست سفیدی که به پرتقال چسبیده هم جدا شود. حال آن را هم خرد کرده، کنار بگذارید.

۲٫ هویج‌ها را پوست بگیرید، سپس با دستگاه آبمیوه گیری آب آنها را بگیرید. موز را هم بعد از جدا کردن پوستش خرد کنید.

۳٫ حالا باید میوه های آماده شده، آب هویج وهمه مواد را داخل مخلوط‌کن بریزید. فقط مقداری از کنجد را برای تزیین کنار بگذارید. دستگاه را روشن کرده ، صبر کنید تا اسموتی نرم و یکدستی حاصل شود.

۴٫ اسموتی را داخل دو لیوان بریزید. لیوان‌ها را با دانه‌های کنجد و برش‌های پرتقال تزیین کرده، سرو کنید.

موس بادام و شکلات

مواد لازم:

۱۵۰ گرم بادام تست و خرد شده
۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای
۵۰ گرم شکر
۲ عدد سفیده تخم‌مرغ
۲۵۰ گرم خامه فرم گرفته
۲ ق س پودر ژلاتین
۱/۴ پیمانه آب
۵۰ گرم شکلات تلخ رنده شده
رنده شکلات یا پرک بادام جهت تزیین

دستور تهیه انواع دسر نوروز 96 / دسرهای مخصوص نوروز 96

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ را با نیمی از شکر بزنید تا خوب فومی شکل شود. سپس پنیر خامه‌ای را با نیم دیگر شکرخوب مخلوط کنید. پودرژلاتین را با مقدار آب تعیین شده به صورت بن‌ماری حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس آن را به مواد پنیری اضافه کنید.

۲٫ حالاخامه فرم گرفته، سفیده و مواد پنیری را به ترتیب با هم مخلوط ‌کنید. بادام خرد شده و شکلات تلخ رنده شده را هم به مواد اضافه کرده، مواد را خوب مخلوط کنیدتا یکدست شود.

بعد ظرف‌های سرو را پرکرده و به مدت ۳ تا ۴ساعت در یخچال بگذارید تا خود را ببندد. شما می‌توانید موس‌ها را به دلخواه با رنده شکلات یا پرک بادام تزیین کنید.

یه جور دیگه

در این موس می‌توان به دلخواه از چند قطره اسانس بادام تلخ هم استفاده کرد.

گردآوری: پورتال وهاران www.vaharan.ir

(Visited 1 times, 1 visits today)

درباره ی admin

همچنین ببینید

روش پخت ماهی در فر با فویل + نکات مهم برای از بین بردن بوی ماهی

روش پخت ماهی در فر با فویل + نکات مهم برای از بین بردن بوی ماهی

روش پخت ماهی در فر با فویل + نکات مهم برای از بین بردن بوی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *