خانه / سبک زندگی / طرز تهیه ترشی لبو مخصوص زمستان ۹۵
محل تبلیغات در مجله اینترنتی وهاران
طرز تهیه ترشی لبو مخصوص زمستان 95

طرز تهیه ترشی لبو مخصوص زمستان ۹۵

طرز تهیه ترشی لبو مخصوص زمستان ۹۵

لبو یکی از انواع صیفی جات است که دارای خواص بیشماری است و اغلب در فصل زمستان طرفدرا بسیاری دارد. لبو کاربردهای مختلف دارد، می توان از آب آن برای تزیین و رنگ کردن مواد خوراکی استفاده کرد و یا می توان با لبو ترشی درست کرد. ترشی لبو یکی از پرطرفدارترین ترشی های زمستانی است که در ادامه می توانید ضمن اینکه خواص لبو را مطلع می شوید، از دستور تهیه ترشی لبو هم مطلع شوید.

طرز تهیه ترشی لبو مخصوص زمستان 95

خواص چغندر

خواص غذایی و دارویی چغندر یا لبو

١. طبیعت چغندر گرم و‌تر است.

٢. مصرف چغندر بیماری جذام را از بین می‌برد.

٣. چغندر، عقل را زیاد می‌کند.

۴. شیره چغندر یکی از بهترین شیره‌های سبزی است که به ساختن گلبول‌های قرمز خون کمک می‌کند، خون را تصفیه کرده و جریان خون را بهبود می‌بخشد. از این رو مصرف چغندر به خانم‌ها بسیار توصیه می‌شود.

۵. چغندر قرمز یا لبو به دلیل داشتن فیبر فراوان که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسید فولیک، بهتر است در سبد غذایی بیماران قلبی و زنان باردار قرار بگیرد.

۶. لبو دارای مقادیر فراوان آهن در کنار ویتامین ث و اسیدفولیک است که از بروز کم خونی در افراد به‌ویژه دختران جوان ممانعت می‌کند.

٧. چغندر ملین، نرم‌کننده و ادرارآور بوده و در رفع یبوست نقش عمده‌ای را ایفا می‌کند. همچنین اهمیت بسزایی در دستگاه گوارش دارد.

٨. درمان‌کننده التهاب مجاری ادرار است.

٩. چغندر برای درمان التهاب مثانه، بواسیر و بیماری‌های پوستی بسیار مفید است. اشتها را نیز زیاد می‌کند.

١٠. چغندر مانند هویج دارای کاروتن است که در معده تبدیل به ویتامینA می‌شود.

١١. مدر، اشتها آور و آرام بخش است، کار عضلات را تقویت می‌کند، خون را بند می‌آورد، معده را تقویت می‌کند، اسهال خونی را متوقف می‌سازد.

١٢. آب پخته شده‌ آن برای درمان التهاب مثانه، یبوست، بواسیر و بیماری‌های پوستی مصرف می‌شود.

١٣. آب چغندرخام را بگیرید و با ماست مخلوط کنید و صبح ناشتا بخورید و هر روز تکرار کنید از سفید شدن موها جلوگیری می‌کند.

١۴. هر شب با آب گرم پخته‌ آن موضع را بشویید. ترک خوردگی‌های پوست که از سرماخوردگی باشد را برطرف می‌کند.

١۵. آن را بپزید و با آب نیم گرم آن تنقیه کنید ورم روده را درمان می‌کند.

طرز تهیه ترشی لبو مخصوص زمستان 95

آموزش تهیه ترشی لبو

دستور درست کردن ترشی لبو

مواد لازم:

لبو (چغندر) ۱ کیلو
نمک به میزان لازم
سرکه سفید به میزان لازم
آب ۲ لیوان

روش تهیه:

۱٫ لبوها را بشویید و داخل قابلمه قرار دهید. روی لبوها تا حدی آب بریزید که لبوها را بپوشاند. سپس روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بپزید. تا حدی که چنگال براحتی داخل لبو فرو رود. بسته به نوع لبو و برش های لبو زمان پخت می تواند متغیر باشد.

۲٫ لبوها را آبکشی کنید و آب آنها را نگهدارید. اجازه دهید لبوها کمی خنک شوند. سپس پوست آنها را جدا کنید و به قطعات یا اشکال دلخواه برش بزنید. لبوهای خرد شده را داخل شیشه مورد نظر بریزید.

۳٫ ۲ لیوان از آب لبو، سرکه و مقداری نمک را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانی که مایع به جوش آمد آن را داخل شیشه و روی لبوها بریزید. درب شیشه را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.

اختصاصی سایت وهاران

www.vaharan.ir

(Visited 1 times, 1 visits today)

درباره ی admin

همچنین ببینید

طرز تهیه چند نوع نوشیدنی شب یلدا 95

طرز تهیه چند نوع نوشیدنی شب یلدا ۹۵

طرز تهیه چند نوع نوشیدنی شب یلدا ۹۵ در این مطلب از پورتال وهاران برای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *