خانه / سبک زندگی / روش تهیه کیک شطرنجی / کاملا جدید
محل تبلیغات در مجله اینترنتی وهاران

روش تهیه کیک شطرنجی / کاملا جدید

روش تهیه کیک شطرنجی / کاملا جدید

شیرینی پزی یکی از هنرهایی است که برخی از خانمها و آقایان نسبت به آن تسلط دارند و به طور حرفه ای شیرینی پزی می کنند و برخی نیز به صورت مبتدی و هراز گاهی کیک یا نوعی شیرینی را پخت می کنند. یکی از پرطرفدار ترین و در حال شیک ترین نوع کیک و شیرینی، کیک شطرنجی است که در این مطلب از وهاران به صورتی آن را آموزش داده ام که مبتدی ترین افراد در زمینه شیرینی پزی هم آن را به راحتی درست می کنند.

%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%da%a9%db%8c%da%a9-%d8%b4%d8%b7%d8%b1%d9%86%d8%ac%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%85%d9%84%d8%a7-%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af-vaharan-ir-2

در منزل کیک شطرنجی درست کنید

مواد لازم برای درست کردن کیک شطرنجی

• خمیر کیک شکلاتی ( کیک را مثل دستور روی پاکت آرد کیک تهیه کنید)
• خمیر کیک وانیلی ( کیک را مثل دستور روی پاکت آرد کیک تهیه کنید)
• “مواد پنیر خامه ای شکلاتی روی کیک”
• یک بسته پنیر خامه ای ۲۲۰ گرمی
• یک پیمانه کره بدون نمک (ذوب شده در دمای اتاق)
• ۴۵۰ گرم شکر (الک شده)
• ۳۴۰ گرم شکلات ( ذوب شده در دمای اتاق)
• ۱ قاشق چای خوری وانیل

دستور پخت کیک شطرنجی

فر را از قبل روی ۳۵۰ درجه گرم کنید و قالب های کیک را چرب کنید
کیک شکلاتی و وانیلی را جداگانه به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه داخل فر بپزید. پس از اینکه کیک ها پخته شدند به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید سرد شوند.
در این مدت که کیک ها سرد می شوند کرم شکلاتی روی کیک را درست کنید. در داخل ظرف هم زن پنیر خامه ای و شکلات را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. یک پیمانه شکر را اضافه کنید هم بزنید تا حالت پفی بگیرد.

%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%da%a9%db%8c%da%a9-%d8%b4%d8%b7%d8%b1%d9%86%d8%ac%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%85%d9%84%d8%a7-%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af-vaharan-ir-1

شکلات و وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس روی مواد را با پلاستیک پوشانیده و کنار بگذارید.
هر کدام از کیک ها را به صورت افقی به دو لایه تقسیم کنید. برای طرح شطرنجی به ۴ لایه نیاز دارید ۲ لایه شکلاتی و ۲ لایه وانیلی. ( اگر روی کیک هایی که پخته اید پف کرده اند و صاف نیستند با چاقو روی آن را ببرید تا صاف شود.
برای برش زدن لایه ها یک عدد بشقاب روی لایه کیک قرار دهید و برش بزنید. سپس یک فنجان داخل لایه ای که برش زده اید قرار دهید تا لایه کوچک تر را برش بزنید. اکنون سه دایره در اندازه های متفاوت دارید. هر دو کیک را به یک اندازه برش بزنید.
اکنون لایه ها را داخل یکدیگر قرار دهید. به این صورت که ابتدا بزرگترین لایه شکلاتی را گذاشته سپس لایه کوچکتر وانیلی را کنار آن قرار دهید و در آخر کوچکترین لایه شکلاتی. لایه ها به صورت “شکلاتی-وانیلی-شکلاتی” و “وانیلی-شکلاتی-وانیلی” در می آیند.
و حالا ابتدا لایه “شکلاتی-وانیلی-شکلاتی” را داخل ظرف قرار دهید سپس ۱/۳ پیمانه از خامه شکلاتی را روی آن بمالید. سپس روی آن لایه “وانیلی-شکلاتی-وانیلی” را بچینید و باز هم ۱/۳ پیمانه از خامه شکلاتی را روی آن بمالید. در آخر یک لایه دیگر “شکلاتی-وانیلی-شکلاتی” روی آن قرار دهید و باقیمانده کرم شکلاتی را روی کیک بمالید. اکنون کیک آماده شده برش بزنید و میل کنید.
منبع: آلامتو

(Visited 1 times, 1 visits today)

درباره ی admin

همچنین ببینید

طرز تهیه چند نوع نوشیدنی شب یلدا 95

طرز تهیه چند نوع نوشیدنی شب یلدا ۹۵

طرز تهیه چند نوع نوشیدنی شب یلدا ۹۵ در این مطلب از پورتال وهاران برای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *