طرز تهیه استیک با سالاد مخصوص - مجله اینترنتی وهاران
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
true
false

طرز تهیه استیک با سالاد مخصوص

استیک یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است؛ برای یک وعده خود و خانواده تان استیک به روشی جدید درست کنید.

درست کردن استیک به روش کاملا جدید

مواد لازم

۵۰۰ گرم گوشت فیله
ا قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید
۱ قاشق غذاخوری عسل
عسل ۱ قاشق چای خوری
کاهو چهار برگ
شلیل ۲ عدد
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه استیک با سالاد مخصوص

دستور تهیه

گوشت را با استفاده از استیک کوب به حالت استیک آماده کنید و نمک و ادویه و فلفل بزنید و بعد ته ماهی تابه را مقداری روغن زیتون بزنید و گوشت ها را کف آن پهن کنید تا آرام و با حرارت ملایم پخته شوند. اگر از فر استفاده می کنید می توانید گوشت را در فر بگذارید. مدت زمان پخت گوشت استیک بستگی به ذائقه شما دارد، به مقداری که دوست دارید گوشت پخته شود، اجازه دهید بپزد.
در ظرفی دیگر عسل، سرکه سفید و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. کاهو و شلیل را خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید.
در مرحله آخر گوشت را در ظرف مورد نظر بکشید و سالاد را به حالت تزیین دور گوشت ها بریزید. این سالاد بسیار مقوی و سالم است که امیدواریم شما هم در منزل درست کنید و از طعم آن راضی باشید.

مترجم: ندا رحیمی
اختصاصی سایت وهاران

www.vaharan.ir

(Visited 1 times, 1 visits today)
همچنین بخوانید:  آموزش ماساژ جنسی (ویژه متأهلین)

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false