خانه / آشپزی / طرز تهیه سوپ نخود مدیترانه ای به دو روش مختلف
سوپ نخود مدیترانه ای,دستور تهیه سوپ نخود مدیترانه ای,مواد لازم سوپ نخود مدیترانه ای,درست کردن سوپ نخود مدیترانه ای,روش تهیه سوپ نخود مدیترانه ای

طرز تهیه سوپ نخود مدیترانه ای به دو روش مختلف

طرز تهیه سوپ نخود مدیترانه ای به دو روش مختلف

در این مقاله از پورتال وهاران در بخش آشپزی برای شما همراهان عزیز به دو روش مختلف روش درست کردن سوپ خوشمزه با مواد دلمه را منتشر کرده ایم. امیواریم درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

روش اول برای سوپ نخود مدیترانه ای

مواد لازم

نخود ۲ فنجان
آب مرغ یا سبزیجات ۴ فنجان
پیاز خرد شده ۱ عدد
سیر ریز خرد شده ۲-۳ حبه
برگ بو ۱ عدد بزرگ
پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
روغن زیتون مقداری برای روی سوپ
سماق مقداری برای تزیین
لیموی تازه ۱-۲ عدد

سوپ نخود مدیترانه ای شام یا پیش غذایی بسیار مقوی و خوشمزه برای فصل پاییز و زمستان است. این سوپ که در کشورهای مدیترانه بسیار محبوب است طرز پختی بسیار آسان دارد، بسیار رژیمی و سالم است و در عین حال طعمی بسیار لذیذ و خوشمزه دارد.

طرز تهیه

نخودها را حداقل ۸ ساعت در مقداری آب بخیسانید. حتی می توانید نخودها را یک شب در آب قرار دهید، هرچقدر زمان خیساندن نخود بیشتر باشد زمان پخت کمتر خواهد شد. پس از این مدت نخودها را آبکشی کنید.

نخود، آب مرغ، ۲ فنجان آب، پیاز خرد شده، سیر ریز خرد شده، برگ بو، زیره، نمک و فلفل را در قابلمه بریزید. سوپ را به مدت ۲-۳ ساعت روی حرارت بسیار کم قرار دهید تا نخودها آرام آرام بپزند و نرم شوند. هر نیم ساعت میزان آب سوپ را چک کنید و اگر لازم است مقداری آب اضافه کنید. این سوپ هرچقدر آرامتر بپزد بهتر جا میفتد و خوشمزه تر خواهد شد.

همچنین بخوانید:  طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای به دو روش مختلف

بعد از اینکه نخودها کاملا پختند برگ بو را خارج کنید و اجازه دهید سوپ کمی سرد شود. سپس مواد سوپ را با گوشکوب برقی، غذاساز یا مخلوط کن بکوبید و پوره کنید. بافت پوره به سلیقه شما بستگی دارد، می توانید آن را مانند شکل کاملا پوره و نرم کنید، یا آنکه کمتر پوره کنید تا تکه های نخود مشخص باشد. سوپ را داخل کاسه بریزید و روی آن را با روغن زیتون، سماق و کمی آب لیموی تازه تزیین و نوش جان کنید.

نکته: اگر زمان کافی برای آشپزی ندارید از کنسرو نخود پخته نیز می توانید استفاده کنید.

برای: ۴ نفر
حاضر است در : ۲۰۰ دقیقه

سوپ نخود مدیترانه ای,دستور تهیه سوپ نخود مدیترانه ای,مواد لازم سوپ نخود مدیترانه ای,درست کردن سوپ نخود مدیترانه ای,روش تهیه سوپ نخود مدیترانه ای

روش دوم برای سوپ نخود مدیترانه ای

مواد لازم برای ۶ نفر:

روغن زیتون: ۲ قاشق چای‌خوری

موسیر خرد شده:‌ یک عدد کامل

هویج متوسط:‌۲ عدد به صورت نیم دایره‌های کوچک خرد شود.

کرفس: دو شاخه بزرگ، به قطعات کوچک تقسیم شود.

گوجه فرنگی: ۷۰۰ گرم، خرد شود.

آب مرغ: ۵ پیمانه

برگ بو: دو عدد

لوبیا سبز پخته: ۴۵۰ گرم

ماکارونی درشت لوله‌ای: نصف پیمانه، به قطعات کوچک تقسیم شود.

نمک: به مقدار لازم

فلفل:‌ به مقدار لازم

جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه

ریحان خرد شده تازه: یک قاشق غذاخوری

پنیر رنده شده پارمسان: یک سوم پیمانه

طرز تهیه:

• ابتدا درون یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را حرارت داده و موسیر، کرفس و هویج را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه درون آن سرخ کنید تا نرم شوند.

• گوجه فرنگی‌ها را همراه با آبشان، آب مرغ و برگ بو به آن‌ها اضافه کرده و درب آن را گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت کم بگذارید بجوشند.

همچنین بخوانید:  طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با ریحان به سه روش مختلف

• درب ظرف را برداشته و برگ بوها را از درون آن بیرون آورده و لوبیا، مرغ پخته و ماکارونی را به ظرف اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه آن‌ها را بجوشانید تا نرم شوند.

• نمک و فلفل و ریحان و جعفری را به سوپ اضافه کنید.

• سوپ را با پنیر پارمسان تزئین کنید.

• سوپ آماده است آن را درون ظرف مناسبی بریزید و میل کنید.

گرداوری: پورتال وهاران www.vaharan.ir

(Visited 1 times, 1 visits today)

درباره ی admin

همچنین ببینید

,سوپ هویج و عدس,طرز تهیه سوپ هویج و عدس,سوپ عدس و هويج,سوپ هویج عدس,طرزتهیه سوپ عدس و هویج

طرز تهیه سوپ هویج و عدس به سه روش مختلف

طرز تهیه سوپ هویج و عدس به سه روش مختلف در این مقاله از پورتال …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *