خانه / آشپزی / طرز تهیه سوپ هویج و عدس به سه روش مختلف
,سوپ هویج و عدس,طرز تهیه سوپ هویج و عدس,سوپ عدس و هويج,سوپ هویج عدس,طرزتهیه سوپ عدس و هویج

طرز تهیه سوپ هویج و عدس به سه روش مختلف

طرز تهیه سوپ هویج و عدس به سه روش مختلف

در این مقاله از پورتال وهاران در بخش آشپزی برای شما همراهان عزیز طرز تهیه سوپ هویج و عدس به روش های مختلف را منتشر می کنیم.

روش اول برای سوپ هویج و عدس

مواد لازم:

زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده ۱ عدد
هویج خرد شده ۲۲۵ گرم
عدس ۷۵ گرم
آب پرتقال ۳۰۰ میلی لیتر
ماست کم چرب ۲ قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده به مقدار کافی
فلفل قرمز به میزان کافی
عصاره سبزیجات ۱ بسته

طرز تهیه

دانه های زیره را در هاون بکوبید. سپس آن را بدون روغن در یک تابه بزرگ به مدت ۲ دقیقه تفت بدهید تا به رنگ قهوه ای روشن درآید. پیاز، هویج، عدس و آب پرتقال را اضافه کنید. عصاره سبزیجات را در دو لیوان آب حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید، سپس صبر کنید تا مایع به جوش بیاید. در تابه را ببندید و حدود ۳۰ دقیقه به پخت ادامه دهید تا عدس ها نرم شوند.

مواد را کم کم داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و در حدی بزنید که مواد کم و بیش خرد شوند. مواد را مجدداً در تابه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود. سوپ را بچشید و در صورت نیاز ادویه جات لازم را به آن اضافه کنید تا متناسب با ذائقه شما باشد.

سوپ هویج و عدس را در کاسه های سوپ بریزید. کمی ماست در هر کاسه بریزید و روی آن فلفل بپاشید و با جعفری تزیین کنید.

همچنین بخوانید:  طرز تهیه سوپ با مواد دلمه به دو روش مختلف

برای: ۴ نفر
حاضر است در : ۵۰ دقیقه

روش دوم برای سوپ هویج و عدس

مواد لازم برای ۴ نفر

عدس ۳۰۰ گرم

هویج ۵ عدد متوسط بزرگ

پیاز ۲ عدد متوسط

سیر ۲ حبه کوچک

آب گوشت یا مرغ ۶ لیوان

کره ۵۰ گرم

نمک ، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

زعفران آب شده به میزان دلخواه

طرز تهیه

* عدس را چند از ساعت قبل خیس می‌کنیم.

* پیازها، سیر و هویج را می‌شوییم و خرد می‌کنیم.

* ابتدا پیازها و سیر را بسیار ریز خرد می‌کنیم و در کره تفت می‌دهیم تا کمی طلایی شوند، زردچوبه را نیز اضافه می‌کنیم، سپس هویج‌ها را نگینی درشت خرد می‌کنیم و در پیاز و سیر خوب تفت می‌دهیم و سرخ می‌کنیم تا کاملاً برشته شود.

* حال عدس را که آب آن گرفته و خالی شده را به مایه اضافه می‌کنیم و باز نیز تفت می‌دهیم. حال آب گوشت را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم کاملاً پخته شود و جا بیفتد.

* اگر بخواهیم این غذا را به جای سوپ استفاده کنیم، باید آب آن بیشتر باشد و اگر می‌خواهیم خوراک باشد باید کاملاً آبش کشیده شود.

توضیح دیگر این که این سوپ یا خوراک، با سیب زمینی یا شلغم یا تره فرنگی نیز پخته می‌شود و بسیار هم لذیذ خواهد شد.

,سوپ هویج و عدس,طرز تهیه سوپ هویج و عدس,سوپ عدس و هویج,سوپ هویج عدس,طرزتهیه سوپ عدس و هویج

روش سوم برای سوپ هویج و عدس

مواد لازم

دو قاشق غذا خوری بذر زیره

به اندازه یک بند انگشت قطعات فلفل

۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون

۶۰۰ گرم هویج، شسته و رنده شده (نیازی به پوست کندن نیست)

۱۴۰ گرم عدس قرمز

همچنین بخوانید:  طرز تهیه سوپ پاستا و نخود به سه روش مختلف

یک لیتر آب سبزیجات داغ

۱۲۵ میلی لیتر شیر

ماست ساده و نان برای سرو کردن

طرز تهیه

یک ماهی تابه بزرگ را روی حرارت گرم کنید و زیره و فلفل را به صورت خشک به مدت یک دقیقه درون آن تفت دهید یا می‌توانید تفت دادن را تا زمانی ادامه دهید که شروع به حرکت در ماهی تابه کنند و عطر خود را پخش کنند. نیمی از بذر‌ها را با یک قاشق غذا خوری بیرون بیاورید و کنار بگذارید. روغن، هویج، عدس، آب سبزیجات و شیر به ماهی تابه اضافه کنید و به جوش بیاوریدش. اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که عدس‌ها متورم و نرم شوند بجوشد.

محتویات ماهی تابه را داخل مخلوط کن بریزید تا نرم شوند (البته می‌توانید هم مخلوطشان نکنید). برای طعم گرفتن به سوپ چاشنی بزنید زیره‌ای که کنار گذاشتید را روی غذا بریزید و به همراه ماست و مقداری نان سرو کنید.

دستور تهیه سوپ هویج و عدس

گردآوری: پورتال وهاران www.vaharan.ir

(Visited 1 times, 1 visits today)

درباره ی admin

همچنین ببینید

,سوپ گوجه فرنگی با ریحان,سوپ گوجه فرنگی فرانسوی,سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی,سوپ گوجه فرنگی ترکیه,سوپ گوجه فرنگی هندی,سوپ گوجه فرنگی ساده

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با ریحان به سه روش مختلف

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با ریحان به سه روش مختلف در این مقاله از …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *