خانه / آشپزی / طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای به دو روش مختلف
سوپ گل کلم و بروکلی,سوپ گل کلم رژیمی,سوپ گل کلم هندی,سوپ گل کلم با خامه,سوپ گل کلم سفید,سوپ گل کلم خوشمزه,سوپ گل کلم با قارچ,سوپ گل کلم خامه ای

طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای به دو روش مختلف

طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای به دو روش مختلف

در این مقاله از پورتال وهاران در بخش آشپزی برای شما همراهان عزیز طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای به روش های مختلف را منتشر می کنیم.

روش اول پخت سوپ گل کلم خامه ای

مواد لازم برای سوپ گل کلم خامه ای

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
برگ بو ۱ عدد
زیره ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز پودر شده ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر هل ۱/۸ قاشق چایخوری
سیر ریز خرد شده ۳ حبه
آب مرغ یا سبزیجات ۴ لیوان
گل کلم خرد شده ۱ بوته بزرگ
خامه پرچرب ۱ فنجان
سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
شوید تازه برای تزیین (اختیاری)

طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای

در قابلمه بزرگی مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز خرد شده، برگ بو، زیره، نمک و فلفل سیاه، زردچوبه، هل و تخم گشنیز را اضافه کنید و خوب تفت دهید. حدود ۱۰ دقیقه پیاز و ادویه ها را تفت دهید تا پیاز نرم شود و عطر ادویه ها بلند شود. سپس سیر ریز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

گل کلم های خرد شده و آب سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید. بعد حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ به مدت ۱۵ دقیقه بپزد و گل کلم ها نرم شوند.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و با احتیاط مواد سوپ را داخل مخلوط کن بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شود. مایه سوپ را مجددا داخل قابلمه بریزید و خامه و سرکه سیب را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، مراقب باشید که حرارت آنقدر کم باشد که سوپ به جوش نیاید.

بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید. سوپ را داخل سوپخوری بریزید و روی آن را با شوید خرد شده تزیین کنید. سپس این سوپ گل کلم خوشمزه و خامه ای را بصورت گرم نوش جان کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

برای: ۵ نفر
حاضر است در : ۴۰ دقیقه

سوپ گل کلم و بروکلی,سوپ گل کلم رژیمی,سوپ گل کلم هندی,سوپ گل کلم با خامه,سوپ گل کلم سفید,سوپ گل کلم خوشمزه,سوپ گل کلم با قارچ,سوپ گل کلم خامه ای

روش دوم پخت سوپ گل کلم خامه ای

مواد لازم برای سوپ گل کلم خامه ای

گلچه ی گل کلم ۴ و نیم پیمانه
سیر ۱ حبه
پیاز ۴/۱ عدد خرد شده
شیر گرم ۴/۱ ۲ پیمانه
پنیر رنده شده نصف پیمانه
نمک و فلفل طبق ذائقه

طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای

گل کلم، سیر و پیاز را بخار پز کنید.
با باقی مواد در یک مخلوط کن مخلوط کنید.
مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند ولی بیش از حد مخلوط نکنید.
در کاسه بریزید و گرم به همراه بیکن خرد شده، پیازچه یا سبزیجات سبز تزئینی دیگر سرو نمایید.

دستور تهیه سوپ گل کلم خامه ای

گردآوری: پورتال وهاران www.vaharan.ir

(Visited 1 times, 1 visits today)
همچنین بخوانید:  طرز تهیه سوپ پاستا و نخود به سه روش مختلف

درباره ی admin

همچنین ببینید

,سوپ هویج و عدس,طرز تهیه سوپ هویج و عدس,سوپ عدس و هويج,سوپ هویج عدس,طرزتهیه سوپ عدس و هویج

طرز تهیه سوپ هویج و عدس به سه روش مختلف

طرز تهیه سوپ هویج و عدس به سه روش مختلف در این مقاله از پورتال …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *