خانه / آشپزی / طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با ریحان به سه روش مختلف
,سوپ گوجه فرنگی با ریحان,سوپ گوجه فرنگی فرانسوی,سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی,سوپ گوجه فرنگی ترکیه,سوپ گوجه فرنگی هندی,سوپ گوجه فرنگی ساده

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با ریحان به سه روش مختلف

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با ریحان به سه روش مختلف

در این مقاله از پورتال وهاران در بخش آشپزی برای شما همراهان عزیز به سه روش مختلف روش درست کردن سوپ گوجه رنگی با ریحان تازه را منتشر کرده ایم. امیواریم درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

روش اول برای سوپ گوجه فرنگی با ریحان

مواد لازم

کره ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
هویج متوسط ۲ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
آب مرغ ۴ پیمانه
آب ۱ پیمانه
گوجه ۶ عدد
ریحان تازه ۱/۴ پیمانه
جعفری تازه ۱/۴ پیمانه
آب لیموی تازه دلخواه

سر هر سفره افطاری جای ویژه‌ای برای یک آش یا سوپ خوشمزه وجود دارد. سوپ گوجه و ریحان ترکیبی بی‌نظیر است که به راحتی تهیه می‌شود و احتیاج به مواد خاصی ندارد. مواد لازم برای تهیه سوپ گوجه و ریحان معمولاً در هر خانه‌ای پیدا می‌شود. پیاز، سیر و هویج تفت داده می‌شوند. سپس با عصاره مرغ پخته می‌شوند. گوجه کمی دیرتر اضافه می‌شود و بالاخره سوپ داخل مخلوط کن یا با همزن عمودی یکدست می‌شود. ریحان و جعفری هم بعد از آن به سوپ اضافه می‌شوند که عطر و طعمی فوق‌العاده به آن می‌دهند.

آبلیمو هم که برای هر سوپی جادو می‌کند. پس می‌توانید در آخر آب یک لیمو ترش تازه کوچک را داخل سوپ بگیرید و سپس سوپ گوجه و ریحان خوش آب و رنگتان را سرو کنید. این سوپ را خیلی راحت می‌توانید برای تعداد نفرات زیاد تهیه کنید و با آن از مهمان‌هایتان پذیرایی کنید.

طرز تهیه

اول از همه گوجه را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. اگر مایل باشید می‌توانید پوست گوجه‌ها را بکنید ولی اگر آنها را ریز خرد کنید در واقع نیازی به پوست کندن نیست چون به این ترتیب پوست گوجه چندان در سوپ مشخص نخواهد بود. پیاز را هم نگینی خرد کنید. هویج را حلقه حلقه و سیر را رنده کنید. ریحان و جعفری را هم به صورت خیلی ریز خرد کنید.

قابلمه بزرگی را روی شعله متوسط قرار دهید و کره را در آن آب کنید. سپس سیر رنده شده، پیاز و هویج را داخل کره بریزید. سبزیجات را تفت بدهید تا هویج نرم شود. سپس آب مرغ و آب را اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید سبزیجات ۲۰ دقیقه در حرارت ملایم پخته شوند. سپس گوجه‌های خرد شده را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا گوجه در حرارت ملایم پخته شود.

قابلمه را از روی شعله بردارید و همان طور که سوپ داخل قابلمه است آن را با همزن عمودی (گوشتکوب برقی ) بزنید تا صاف و یکدست شود. برای این کار می‌توانید از مخلوط‌کن هم استفاده کنید.

سپس ریحان و جعفری خرد شده را اضافه کنید و با قاشق سوپ را هم بزنید. سوپ را بچشید و اگر مایل بودید یکی دو قاشق آبلیموی تازه به آن اضافه کنید تا خوش طعم‌تر شود.

سوپ گوجه و ریحان را داخل ظرف سوپخوری بریزید و در صورت تمایل با کمی پنیر پارمزان تزیین کنید و نوش جان بفرمایید.

برای: ۶-۸ نفر
حاضر است در : ۴۰ دقیقه

روش دوم برای سوپ گوجه فرنگی با ریحان

مواد لازم:

۴ فنجان گوجه فرنگی بدون دانه و برش داده شده ( حدود ۴ گوجه گوجه فرنگی بزرگ )

چهار فنجان آب گوجه فرنگی کم نمک

یک سوم فنجان برگ ریحان تازه

یک فنجان شیر کم چرب

یک چهارم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

یک دوم فنجان، پنیر خامه ای کم چرب، نرم شده

برگ های زیجان که ریز خرد شده باشند ( اختیاری )

۸ برش مورب کوچک نان فرانسوی

روش پخت:

برش های گوجه فرنگی و آب گوجه را در یک قابلمه متوسط به جوش بیاورید. حرارت را پایین بیاورید، درب قابلمه را بردارید و اجازه دهید نیم ساعت بجوشد.

ترکیب گوجه فرنگی را به همراه ریحان در مخلوط کن قرار دهید، این دو را مخلوط کنید تا کاملا نرم شوند. میکس پوره شده را با قابلمه برگردانید، شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. پنیر خامه ای را اضافه کنید و خوب بهم بزنید، سپس روی حرارت متوسط بپزیدش تا ضخیم شود ( حدود ۵ دقیقه ). سوپ را در کاسه ها بکشید و اگر خواستید با ریجان تزئینشان کنید و به همراه قطعات نان فرانسوی سرو کنید.

نکته: باقی سوپ را می توانید در ظروف مخصوص منجمد کنید و تا یک هفته نگه دارید.

,سوپ گوجه فرنگی با ریحان,سوپ گوجه فرنگی فرانسوی,سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی,سوپ گوجه فرنگی ترکیه,سوپ گوجه فرنگی هندی,سوپ گوجه فرنگی ساده

روش سوم برای سوپ گوجه فرنگی با ریحان

مواد لازم:

١/٢-١ قاشق چای خوری شکر

۱ بسته سوپ جووگوجه فرنگی الیت

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون الیت

۲ پیاز قرمز خرد شده

۲ عددهویج خرد شده

۳ حبه سیر خرد کرده

۵ عدد گوجه فرنگی درشت خرد شده

۱ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی

١/۴ فنجان ریحان تازه خرد شده

۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه

طرز تهیه :

درون قابلمه روغن زیتون را ریخته و پیاز و هویج و سیر و گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم و رب را به همراه فلفل سیاه

و ریحان و شکر اضافه کرده و آب را به همراه سوپ جو و گوجه الیت اضافه کرده و ۲۰ دقیقه بعد سوپ ما آمادست و میتوانید نوش جان کنید .

دستور تهیه سوپ گوجه فرنگی با ریحان به سه روش مختلف

گردآوری: پورتال وهاران www.vaharan.ir

(Visited 1 times, 1 visits today)
همچنین بخوانید:  طرز تهیه سوپ نخود مدیترانه ای به دو روش مختلف

درباره ی admin

همچنین ببینید

,سوپ هویج و عدس,طرز تهیه سوپ هویج و عدس,سوپ عدس و هويج,سوپ هویج عدس,طرزتهیه سوپ عدس و هویج

طرز تهیه سوپ هویج و عدس به سه روش مختلف

طرز تهیه سوپ هویج و عدس به سه روش مختلف در این مقاله از پورتال …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *