خانه / آشپزی / طرز تهیه سوپ با مواد دلمه به دو روش مختلف
سوپ با مواد دلمه,روش تهیه سوپ با مواد دلمه,دستور تهیه سوپ با مواد دلمه,آموزش تهیه سوپ با مواد دلمه,درست کردن سوپ با مواد دلمه,روش درست کردن سوپ با مواد دلمه

طرز تهیه سوپ با مواد دلمه به دو روش مختلف

طرز تهیه سوپ با مواد دلمه به دو روش مختلف

در این مقاله از پورتال وهاران در بخش آشپزی برای شما همراهان عزیز به دو روش مختلف روش درست کردن سوپ خوشمزه با مواد دلمه را منتشر کرده ایم. امیواریم درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

روش اول برای سوپ با مواد دلمه

مواد لازم

گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
پیاز خرد شده ۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده ۳/۴ فنجان
فلفل دلمه ای سبز خرد شده ۳/۴ فنجان
گوجه خرد شده ۴۰۰ گرم
رب گوجه ۱ فنجان
آب گوشت ۲ فنجان
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
برگ ریحان خشک شده ۱/۲ قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک شده ۱/۴ قاشق چایخوری
برنج ۱ فنجان
پنیر چدار یا موزارلا برای تزیین( اختیاری)
سیر خرد شده ۲ حبه

اگر طرفدار انواع دلمه هستید، این سوپ خوشمزه با مواد دلمه را از دست ندهید. در این سوپ کلیه مواد دلمه فلفل دلمه ای با هم ترکیب می شوند و تبدیل به سوپی جدید و خوشمزه می شوند که طعمی بسیار دلچسب و هیجان انگیز دارد.

طرز تهیه 

قابلمه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۲ قاشق روغن داخل آن بریزید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. بعد گوشت چرخکرده را اضافه کنید و با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. گوشت را تفت دهید تا رنگش تغییر کند و قهوه ای شود.

فلفل دلمه ای سبز و قرمز، سیر و گوجه خرد شده را نیز به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه، آب گوشت، جعفری خرد شده، ریحان و پونه خشک شده را داخل سوپ بریزید و اگر لازم است مجددا کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

همچنین بخوانید:  طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با ریحان به سه روش مختلف

در قابلمه دیگری برنج را با ۲ لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا برنج نرم شود سپس برنج را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که سوپ به جوش آمد، حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سوپ به مدت ۳۰ دقیقه آرام آرام بپزد و جا بیفتد.

هر از گاهی سوپ را هم بزنید و اگر لازم است مقداری آب به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ آماده شد آن را در ظرف مناسب بریزید، روی آن را با پنیر و جعفری خرد شده تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید.

برای: ۶ نفر
حاضر است در : ۴۵ دقیقه

سوپ با مواد دلمه,روش تهیه سوپ با مواد دلمه,دستور تهیه سوپ با مواد دلمه,آموزش تهیه سوپ با مواد دلمه,درست کردن سوپ با مواد دلمه,روش درست کردن سوپ با مواد دلمه

روش دوم برای سوپ با مواد دلمه

این دستور پخت برای ۶ نفر است.

مواد لازم

سیر خرد شده ۲ حبه
پنیر چدار یا موزارلا به میزان کافی
برنج ۱ پیمانه
پونه کوهی خشک شده ۱/۴ قاشق چای‌خوری
برگ ریحان خشک شده ۱/۲ قاضق چای‌خوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق غداخوری
آب گوشت ۲ فنجان
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غداخوری
گوجه خرد شده ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه سبز رنگ ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز رنگ ۱ عدد
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
نمک و ادویه به میزان کافی
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم

دستور تهیه

یک قابلمه بزرگ تهیه کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید.
مقدار کمی روغن (۲ قاشق) درون قابلمه ریخته و پیازهای به صورت نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید. تفت دادن پیاز را تا زمانی که نرم شود ادامه دهید.
پس از آن گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و از نمک و فلفل برای مزه‌دار کردن آن استفاده کنید. تا زمانی که رنگ گوشت از قرمز به قهوه‌ای تغییر کند آن را تفت دهید.
در این مرحله سیر، فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز و گوجه خرد شده به گوشت اضافه شده و تفت را ادامه می‌دهید.
حال رب گوجه را به همراه آب گوشت، جعفری خرد شده، ریحان و پونه خشک شده به مواد اضافه کنید.
برنج را باید در یک قابلمه دیگر با ۲ لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا برنج نرم شود.
پس از آن برنج را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.

همچنین بخوانید:  طرز تهیه سوپ هویج و عدس به سه روش مختلف

وقتی که سوپ به جوش آمد حرارت را کم کرده و در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید سوپ به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.
سوپ خوشمزه با مواد دلمه آماده سرو است. آن را در ظرفی مناسب ریخته و در صورت تمایل و به سلیقه خود با پنیر و جعفری خرد شده روی آن را تزیین کنید.

نکات

اگر لازم دیدید بنا به سلیقه خود پس از افزودن رب گوجه (مرحله شماره ۵) مجددا کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
برای جلوگیری از ته گرفتن سوپ هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید و اگر لازم است مقداری آب به آن اضافه کنید.
زمان پخت این سوپ حدود ۴۵ دقیقه است.
در پایان پس از آماده شدن سوپ، پنیر چدار یا موزارلا به عنوان تزیین بر روی سوپ خود بریزد.

پنیر چدار نام نوعی پنیر سفت، صاف و زرد یا نارنجی رنگ انگلیسی است که از شیر گاو تهیه شده و موردپسندترین نوع پنیر در پادشاهی متحده می‌باشد.
وقت را از دست ندهید سوپ را گرم نوش جان کنید. امیدواریم از دستور پخت و طعم آن رضایت کافی را برده باشید.

گرداوری: پورتال وهاران www.vharan.ir

(Visited 1 times, 1 visits today)

درباره ی admin

همچنین ببینید

,سوپ هویج و عدس,طرز تهیه سوپ هویج و عدس,سوپ عدس و هويج,سوپ هویج عدس,طرزتهیه سوپ عدس و هویج

طرز تهیه سوپ هویج و عدس به سه روش مختلف

طرز تهیه سوپ هویج و عدس به سه روش مختلف در این مقاله از پورتال …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *