خانه / سبک زندگی / طرز تهیه چاشنی مخصوص یونانی

طرز تهیه چاشنی مخصوص یونانی

طرز تهیه چاشنی مخصوص یونانی

شاید شما فکر کرده باشید که طریقه درست کردن سس ها فقط چند نوع خاص است و یا شاید تصورتان این است که تفاوت انواع سس ها در نوع ادویه جات و یا سبزیجات مورد استفاده در آنها است. سایت وهاران به شما آموزش می دهد که این تصوراتتان اشتباه است و شما با دستورالعملی که در ادامه خواهید دید یک سس خوشمزه و مخصوص یونانی با استفاده از مواد اولیه سالم و خوشمزه را یاد خواهید گرفت که در کنار انواع کباب ها و یا به عنوان مخلفات در سر سفره هایتان می توانید از آن استفاده کنید. امیدواریم این سس یونانی را درست کنید و طعم آن را بپسندید.

درست کردن چاشنی یونانی

مواد لازم برای تهیه چاشنی یونانی:

۲/۳ فنجان دوغ بدون چربی
۱/۲ فنجان ماست ساده کم چرب
۱/۴ فنجان سس مایونز
۱ قاشق غذا خوری موسیر
۱ قاشق غذا خوری خرد شده ترخون تازه
۱ قاشق غذا خوری ریز پیازچه تازه خرد شده
۱ قاشق غذا خوری ریز خرد شده جعفری تازه
۱ قاشق غذا خوری آب لیمو تازه
۱/۲ قاشق چای خوری نمک
۱/۴ قاشق چای خوری فلفل
مقداری پودر میخک

%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%da%86%d8%a7%d8%b4%d9%86%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%b5%d9%88%d8%b5-%db%8c%d9%88%d9%86%d8%a7%d9%86%db%8c-vaharan-ir

روش درست کردن چاشنی یونانی

تمام مواد لازم که در بالا عنوان کرده ایم را تهیه کنید و سپس آنها را در مخلوط کن بریزید تا خوب صاف شوند؛ این سس یونانی به همین راحتی و با مواد سالم تهیه می شود و تا یک هفته هم ماندگاری دارد.

نکته:

حتما در یخچال نگهداری شود و روی آن را با درب بپوشانید.

همچنین بخوانید:  طرز تهیه انواع دسر شب یلدا 96

اختصاصی سایت وهاران

مترجم: ندا رحیمی

(Visited 1 times, 1 visits today)

درباره ی admin

همچنین ببینید

روش پخت ماهی در فر با فویل + نکات مهم برای از بین بردن بوی ماهی

روش پخت ماهی در فر با فویل + نکات مهم برای از بین بردن بوی ماهی

روش پخت ماهی در فر با فویل + نکات مهم برای از بین بردن بوی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *