خانه / سبک زندگی / آموزش تصویری تزیین کیک به شکل رومانتیک / جدید و شیک
محل تبلیغات در مجله اینترنتی وهاران
آموزش تصویری تزیین کیک به شکل رومانتیک / جدید و شیک

آموزش تصویری تزیین کیک به شکل رومانتیک / جدید و شیک

آموزش تصویری تزیین کیک به شکل رومانتیک / جدید و شیک

تزیین کیک یکی از هنرهای مورد علاقه در بین خانمها و آقایان خوش ذوق است که ما در این مطلب به روشی تازه و به صورت کاملا تصویری تزیین کیک به شکل قلب را در نظر گرفته ایم که امیدواریم مورد پسند شما کاربران عزیز سایت وهاران قرار گیرد.

آموزش جدید برای تزیین کیک

مواد لازم

کرم خامه ۱۲۵ گرم
شکلات سفید ۳۵۰ گرم
رنگ مجاز خوراکی قرمز یا صورتی مقداری

دستور تهیه

کرم خامه را گرم کنید، شکلات سفید آب شده را به آن اضافه کنید و سپس بگذارید تا به دمای محیط برسد. در ادمه رنگ یا اسانس را به آن اضافه کنید و هم بزنید. این مخلوط آماده شده را در قیف یا در سرنگ بریزید و به صورت دایره ای روی کیک آماده شده مطابق تصویر زیر بریزید. سپس با کمک یک خلال دندان وسط این دایره ها را به حالت قلب شکل دهید و دایره ها را به هم متصل کنید. این آموزش یک آموزش رومانتیک است که می توانید در تولد همسرتان یا فرزندتان مورد استفاده قرار دهید. نکته مهم این آموزش آن است که با مواد اولیه و دسترس و با کمترین هزینه می توانید بهترین تزیین کیک را داشته باشید.

تصویر تزیین کردن کیک به شکل رومانتیک

مرحله اول

آموزش تصویری تزیین کیک به شکل رومانتیک / جدید و شیک

کیک تولد ۲۰۱۶

مرحله دوم

آموزش تصویری تزیین کیک به شکل رومانتیک / جدید و شیک

تزیین جدید کیک تولد

مرحله سوم

آموزش تصویری تزیین کیک به شکل رومانتیک / جدید و شیک

جدیدترین مدلهای کیک عروسی

مرحله چهارم

آموزش تصویری تزیین کیک به شکل رومانتیک / جدید و شیک

عکسهای مدل کیک خامه ای

مرحله پنجم

آموزش تصویری تزیین کیک به شکل رومانتیک / جدید و شیک

مدلهای جدید تزیین کیک

مرحله ششم

آموزش تصویری تزیین کیک به شکل رومانتیک / جدید و شیک

مترجم: ندا رحیمی

اختصاصی سایت وهاران

www.vaharan.ir

(Visited 1 times, 1 visits today)

درباره ی admin

همچنین ببینید

طرز تهیه چند نوع نوشیدنی شب یلدا 95

طرز تهیه چند نوع نوشیدنی شب یلدا ۹۵

طرز تهیه چند نوع نوشیدنی شب یلدا ۹۵ در این مطلب از پورتال وهاران برای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *